Business Development Manager NL

Business Development Manager

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je werken in een technologisch geavanceerd en innovatief bedrijf? Is het realiseren van new business jouw passie en ben je goed in zowel online als offline acquisitie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Be Informed is op zoek naar een ondernemend saleskanon met ICT DNA die ons succes in Nederland verder gaat uitbouwen.

Wie zijn wij?

Be Informed is een internationaal ICT-bedrijf dat zich specialiseert in het ondersteunen van de digitale transformatie van organisaties door het automatiseren van kennisintensieve processen. Be Informed loopt voorop in de digitale transformatie door gebruikmaking van de laatste technologieën en inzichten zoals Low Code, NLP, AI, RPA, dynamische proces- & beslisondersteunig en orkestratie. Be Informed is actief in 17 landen en is gevestigd in NL (hoofdkantoor), de UK en de VS. Be Informed werkt hard aan het realiseren van haar ambitie om een toonaangevende internationale leverancier van kwalitatieve, innovatieve en state-of-the-art softwareoplossingen te zijn.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor de aquisitie van nieuwe klanten en voor het onderhouden van de relatie met bestaande klanten. Je bent onderdeel van het business development team, rapporteert aan de commercieel directeur en je werkt nauw samen met je collega’s van product & partner support en marketing.

Als Business Development Manager ben je in staat mee te denken met de uitdagingen en behoeften van de klant en deze te vertalen naar passende oplossingen welke te realiseren zijn met de technologie van Be Informed. Je genereert zelf je afspraken, verzorgt de opvolging en maakt de deal rond.

Uiteraard heb je intensief contact met de klanten en lever je een eigen toegevoegde waarde aan de klantrelatie. Daarom is het belangrijk dat je een waardige gesprekspartner bent voor bedrijven in de sectoren (semi) overheid, finance, industrie en logistiek.

Klanten zijn er na een eerste gesprek met jou van overtuigd dat onze solutions antwoord geven op de automatiseringsvraag die al jaren bij het bedrijf leeft: “ik wou dat ik dit gesprek 5 jaar geleden had gehad’.

Wat wij bieden:

 • Uitstekend salaris; 
 • 29 vakantiedagen (fulltime); 
 • Auto van de zaak; 
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Flexibele werktijden; 
 • Reiskostenvergoeding; 
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden bij een snelgroeiend bedrijf; 
 • Een dynamische en positieve werkplek in Apeldoorn (momenteel wordt er veel thuis gewerkt). 

Wat wij zoeken:

 • Competenties: Accuraat, commercieel sterk, stressbestendig, klantgericht, goede communicatieve vaardigheden, uitstekende consultative selling vaardigheden en hoge dosis positieve energie en doorzettingsvermogen.
 • Opleiding: In bezit van een HBO- of universitair diploma in de richting van Bedrijfskunde, Bedrijfs Informatica, Commerciële economie of soortgelijk.
 • Ervaring: Minimaal vijf jaar relevante werkervaring, opgedaan in de IT-sector.
 • Anders: Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als op schrift.

Solliciteer nu!

Ben jij de perfecte kandidaat, de business development manager waar wij naar op zoek zijn? Klik dan op de ‘Get in touch’ button en we nemen spoedig contact met je op! 

Contact options

Telephone

You can reach us Monday to Friday between 09:00 AM and 17:00 PM (CET) at: +31 (0) 55 368 1420

Telephone

You can reach us Monday till Friday between 09:00 and 17:00 (CET) at
+31 (0) 55 368 1420

E-mail

Fill out the contact form or e-mail us at careers@beinformed.com

Interested?

Get in touch and see if we’re a match!